Miak Sarawak Community - Sumber Multimedia
 
HomeCalendarGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share
 

 Jumlah Bil Telephone!

Go down 

Bil Telephone
A) < RM50
Jumlah Bil Telephone! Vote_lcap0%Jumlah Bil Telephone! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
B) RM51 - RM100
Jumlah Bil Telephone! Vote_lcap0%Jumlah Bil Telephone! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
C) RM101 - RM200
Jumlah Bil Telephone! Vote_lcap33%Jumlah Bil Telephone! Vote_rcap
 33% [ 1 ]
D) RM300 - RM700
Jumlah Bil Telephone! Vote_lcap33%Jumlah Bil Telephone! Vote_rcap
 33% [ 1 ]
E) >RM700
Jumlah Bil Telephone! Vote_lcap33%Jumlah Bil Telephone! Vote_rcap
 33% [ 1 ]
Total Votes : 3
 

AuthorMessage
pahpah



Number of posts : 26
Age : 32
Registration date : 2014-03-10

Jumlah Bil Telephone! Empty
PostSubject: Jumlah Bil Telephone!   Jumlah Bil Telephone! Icon_minitime10th March 2014, 5:43 pm

Nak buat survey sikit berapa belanjaan kamu dekat bil handphone kamu..

A) < RM50
B) RM51 - RM100
C) RM101 - RM200
D) RM300 - RM700
E) >RM700

Rasa ada tak yang guna lebih daripada RM300???
Kalau macam yang guna lebih RM300 tu, ada apa faedah tambahan dari telco??
Adakah telco tu akan layan seperti VIP kerana belanja banyak?
Back to top Go down
View user profile
hanyee



Number of posts : 23
Age : 28
Registration date : 2014-03-11

Jumlah Bil Telephone! Empty
PostSubject: Re: Jumlah Bil Telephone!   Jumlah Bil Telephone! Icon_minitime11th March 2014, 2:49 am

sy sgt setuju dgn apa yg u ckp..sy bayar melebihi Rm1000 setiap bulan dan tapi tak ada faedah yg boleh sy dpt..sy pelanggan besar dan syarikat telekomunikasi patut layan sy sebagai VVIP  Laughing 
takkan mereka tak bimbang sy akan tukar kpd telco yg lain..
Back to top Go down
View user profile
bazaoyu



Number of posts : 22
Age : 30
Registration date : 2014-03-12

Jumlah Bil Telephone! Empty
PostSubject: Re: Jumlah Bil Telephone!   Jumlah Bil Telephone! Icon_minitime12th March 2014, 7:23 pm

bil aku stiap bulan lebih kurang RM200 lah. aku tgh pakai pelan Celcom First Elite nie, suka sgt lah! sbb servis mereka ni best! cth mereka ade servis penghantaran, klo nk order apa pe blh terus order, pastu mereka akan hantar ke rumah kita. sng lah! x yah keluar dh. hihi
p celcom center blh daftar utk pelan ni dh.
utk maklumat lanjut, tengok website ni : celcom.com.my/personal/plans/elite
Back to top Go down
View user profile
lasalasafun



Number of posts : 1
Age : 37
Registration date : 2014-03-12

Jumlah Bil Telephone! Empty
PostSubject: Re: Jumlah Bil Telephone!   Jumlah Bil Telephone! Icon_minitime12th March 2014, 11:21 pm

I salesman... selalu on call.. Phone bill i roughly RM300 - 400... okie.. so far so good..I guna Maxis. I mmg tak suka call waiting kalau nak buat tanyan.. tunggu panjang
Back to top Go down
View user profile
gaokopi



Number of posts : 25
Age : 31
Registration date : 2014-03-13

Jumlah Bil Telephone! Empty
PostSubject: Re: Jumlah Bil Telephone!   Jumlah Bil Telephone! Icon_minitime13th March 2014, 6:11 pm

hanyee, bagaimana nak guna sampai Rm1000?? Banyaknya..
Tapi u kata Rm1000 punya bill teringat pulka i dekat blog yang i baca yang ada kena dengan Maria Sharapova..

Jumlah Bil Telephone! 1111
I pun rasa u patut ambil Celcom First Elite punya plan...
Kalau 1 ribu member yang guna bil sampai 1 ribu setiap bulan boleh mendapat phone percuma pada ulang tahun
Back to top Go down
View user profile
leechun



Number of posts : 18
Age : 21
Registration date : 2014-03-12

Jumlah Bil Telephone! Empty
PostSubject: Re: Jumlah Bil Telephone!   Jumlah Bil Telephone! Icon_minitime14th March 2014, 1:47 am

sy rasa stress lah,kat sini semua org kaya..bill sy cuma Rm50..sy tak ada peluang nak nikmati VIP service,boleh tak kongsi sy sikit faedah..hahaha  Razz sy sgt suka pelan ini..
celcom first elite,sila tunggulah sy guna bil sampai RM1000 lepas tu i baru tukar u,ok?  Laughing 
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Jumlah Bil Telephone! Empty
PostSubject: Re: Jumlah Bil Telephone!   Jumlah Bil Telephone! Icon_minitime

Back to top Go down
 
Jumlah Bil Telephone!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Miak Sarawak Community :: Umum :: Loyar Burok-
Jump to: